Szeretettel köszöntjük a Namlugal világában!

 

 A NAMLUGAL Bt. 2008-as alapítását követően több átalakuláson is átesett, mígnem elnyerte mai formáját. Az útkeresés 2010-ben véget ért, és lefektettük tevékenységi körünk mellett azon erkölcsi alapokat is, melyek az általunk választott utat behatárolják, és meghatározzák.

Mit is jelent a Namlugal világa?

Filozófiánk, hogy, partnereink igényeinek kielégítése nem pénzkérdés. A profit hajszolása helyett energiáinkat inkább a munkára fordítjuk. Ezt a munkát pedig az alkotás öröme vezérli. Mi így dolgozunk, mert a munkánk egyben a hobbink és szenvedélyünk is. Partnereink számára további hasznot jelent ez, hiszen innovatív ötletek, a hozzájuk való igazodás olyan eredményeket szül, melyek egyedivé emelik partnereink lehetőségeit. A pénz helyett tehát bennünket a partnereink igényeiben rejlő kihívások és a jól elvégzett munkát kísérő megelégedés motivál.

A pénz hatalmának elutasítása sokakat megdöbbent, mint ahogy az is, ha azt hallja, vagy olvassa valahol, hogy a pénzközpontú  helyett, valaki emberközpontú vállalkozás filozófiáját hirdeti. Ha a profit másod, vagy harmadlagos szempont, akkor hogyan lehet a vállalkozás nyereséges, és hogyan lehet belőle megélni?rn Az hogy a vállalkozás nyereséges, és hogy abból valaki, vagy valakik megélnek-e, két külön dolog. Ha egy vállalkozás csak mindössze annyit termel, amennyi saját fejlődését fedezi, akkor abból megélni nem lehet, de nyereséges. Ha valaki meg akar élni belőle, akkor sokkal nagyobb profitra van szükség.Hogyan engedhetjük ezt meg magunknak?Azért van főállásunk, hogy meg tudjunk élni. A Namlugal munkatársai másodállásként, hódolnak annak, amit igazán szeretnek. Nem akarunk feltétlenül megélni belőle, nem vagyunk megélhetési vállalkozók.Ez pedig kölcsönös megelégedést jelent szolgáltató és partner között, mely nem a mai világunkban jól megszokott függési viszonyokon alapul. Nálunk a szolgáltató van az ügyfeleiért, vagy ahogyan mi szeretjük: a partnereiért.

Látogasson be hozzánk, kérje ajánlatunkat! Tegye próbára, hogy amit olvas, lát, vagy  hall, az csupán marketing-e, vagy egy olyan „anomália”, amely minden fél számára eredményes és kielégítő együttműködést és eredményességet kínál! Ha így tesz, biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan partnerként köszönthetjük Önt.

Tisztelettel:

Fóri Sándor

Fóri Sándor